Ümit Aksu ile Bilişim Saati

on 10.17.2009
İstanbul'un trafiği malumunuz, herkes tarafından iyi bilinmektedir. Bir de buna Cuma günü ve yol çalışmaları eklenirse; ateşe atılmış körükten farksız bir durum ortaya çıkar. Yani trafik zulüm haline gelir. Ben de bunu bilerek trafiğe çıkar çıkmaz radyoya sarıldım.
Bilişim Saati - Kalite Blog

Kanalları dolaşırken tam da benim konum olan bir programa denk geldim. 96.6 frekansında yayın yapan Yön Radyo'da Ümit Aksu ile Bilişim Saati programı... Program adından anlaşılacağı üzere bilişimle ilgili çeşitli konularda bilgiler veriyor. Ayrıca dinleyicilere yöneltilen haftanın sorusunu doğru yanıtlayanlar arasında yapılan çekilişte dinleyicilere çeşitli hediyeler veriliyor. Programı dinlerken zamanın nasıl geçtiğinin farkına bile varmamışım. Ümit Aksu da sunucu olarak çok güzel bir performans sergiliyor. Başarılı bir program olacağına kesin gözüyle bakıyorum. Bundan sonra da elimden geldiği kadarıyla takip etmeye çalışacağım.
 

Programla İlgili Görüşleriniz İçin:

bilisimsaati@yonradyo.com.tr

Ayrıca Programla İlgili Facebook Sayfası:
http://nn-no.facebook.com/group.php?gid=190626916280&ref=share

Son olarak Ümit Aksu ile Bilişim Saati programı her hafta artık Salı günü saat 19:00'da 96.6 Yön Radyo'da kaçırmayın derim...

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Teşekkürler Dostum..
Teknoloji her geçen gün daha da ileriye doğru koşarken bizler de onu kovalayan gençler olacağız..
İyi teknolojiler ;)
Ümit AKSU

Yorum Gönder