İndirim Mühendisi; Kemal Bey

on 9.03.2010
Televizyon isimli sihirli kare hayatımızda yer etti edeli bir çok dizi, program, film günlük hayatımızın içinde buldu kendini. Öyleki elektronik bir devre ve uydudan gelen sinyaller sonucu kendini o karenin içinde bulan görüntüyle sanki yanımızdaymışçasına konuşmayı da biz yapıyoruz. Onları ailemizden biriymiş gibi görüyoruz Sihirli kareyi izlerken kendimizi kaybettiğimiz de oluyor. Ama biz o sihirli kareyi çok seviyoruz. Ailemizin en önemli öğelerinden biri.

www.indirimmuhendisi.com - Kalite Blog

Sihirli kare yardımıyla hayatımızdan gelip geçmiş çok önemli bir dizi olan Çocuklar Duymasın, yeni bölümleriyle tekrar yayınlanmaya başladı ve "Acaba eski tadı verebilecek mi?" diye kararsız bir şekilde kendi kendine soranlara net bir cevap vermiş durumda. Eski bölümlerinde oynayan bir çok oyuncunun kadrosunda bulunduran yeni nesil Çocuklar Duymasın dizisi işlediği konularla da "yeni nesil" kelimesinin içini doldurmayı başarıyor.

2 Eylül Perşembe akşamı yayınlanan bölümünde Kemal Bey'in bir internet sitesi projesiyle karşılaşıyoruz. Bu konu ile ilgili diyalogların geçtiği sahneleri Kemal Bey'in olağan projeleri olarak izliyoruz; Kemal Bey yine hışımla girdiği evin salonunda aile fertlerine yeni projesinden bahsediyor ve torunu Duygu'dan bu konuda yardım istiyor. Projenin ana teması ise indirim ve kampanyaların yer aldığı www.indirimmuhendisi.com adresli internet sitesi. Projeyle ilgili yaptığı çalışmalarından bahseden Kemal Bey'i seyirciler olarak her zamanki Kemal Bey diye izliyoruz.

İşin rengi www.indirimmuhendisi.com adlı sitede aslında ne olduğunu öğrenmek için girdiğimde değişiyor. Zira gerçekten filmdeki karakter olan Kemal Bey böyle bir site açmış ve sitenin açılışında yapım aşamasında olduğunu gösteren bir resimle karşılaşıyorsunuz. Siteyi ve açılış mesajını görünce şaşkınlığımı gizleyemedim. Eğer siz de bahsi geçen sahneleri izlemişseniz benim gibi şaşıracaksınız. Son olarak böylesine çok izlenen bir dizide ismi zikredilen internet sitesinin hit rekoru kıracağını düşünüyorum.

0 yorum:

Yorum Gönder