Radyoda Kaliteli Haber

on 5.06.2009
Televizyon, bilgisayar, internet çıktı çıkalı radyonun yüzüne pek bakan olmuyor. Kimse mecbur kalmadıkça radyo dinlemiyor ya da dinleyenler hoşuna gittiği programlar olduğu zaman dinliyor. Teknoloji ve durum böyle olunca sonuçta işimiz düşmedikçe radyonun düğmesine basmıyoruz.

Fakat oldu da radyo dinlemeye mecbur kaldınız ve mutlaka haber dinlemeniz gerekiyor. Size bu konuda bir tavsiyem olacak. Radyoda kaliteli bir haber programı mevcut. Best Fm (Frekans: 98.4) ana haberleri hafta içi hergün saat 18:00 'de yayında. Her akşam iş çıkışında dinliyorum ve kalitesinin altına mühürümü basarım. Çünkü eve gelip anahaberlere göz attığımda radyoda dinlediğimden farklı bir şey bulamıyorum (Kanalların özel haberleri hariç). Programın sunumunu Murat Erdin - Nurbanu Molla birlikte yapıyorlar.


Programın kalitesinden başka bir de programda bulunan bir bölümün altını özellikle çizmek istiyorum. Tüketicilerinin şikayetlerini paylaştığı Bir Şikayetim Var köşesi. Bu köşede tüketiciler aldığı ürünlerle ilgili sıkıntılarını "birsikayetimvar@bestfm.com" adresli maile gönderiyorlar. Best Fm de bu şikayetlerinizi sorunun muhattaplarıyla görüşüp bir sonuca ulaştırmaya çalışıyorlar. Çoğu zaman da başarılı oluyorlar. Genelde tüketici hakları ile ilgili bilgiler veriyorlar. Tüketici hakları konusunda son derece başarılı bir çalışmayı sürdürüyorlar. Biz de Kalite Blog olarak Best Fm'i çalışmalarından dolayı kutluyoruz ve başarılarının devamını diliyoruz.

0 yorum:

Yorum Gönder