Eurovision Birincileri

on 5.18.2009
16 Mayıs 2009 tarihinde Rusya'nın başkenti Moskava'da yapılan 54. Eurovision şarkı yarışmasının birincisi Norveç oldu. Türkiye adına yarışan Hadise, yarışmadan dördüncülükle ayrıldı. Şarkıya ait video aşağıdadır:

Yarışmanın Birincisi



Rusya ev sahibi olarak güzel bir şov hazırlamıştı. Fakat doğrusunu söylemek gerekirse müzik adına doyurucu pek bir şey yoktu. Ayrıca bir heyecan da yoktu. Çünkü Norveç puanların açıklanmasıyla diğer ülkelerle arayı açtı. Müzik adına 25 şarkının %1'i bence kaliteliydi. Bunlara örnek olarak; Romanya, Moldova, İspanya ve son olarak Azerbaycan'a ait şarkıydı.

Hadise'nin performansı ile ilgili birçok eksiklik gördüm. Ama artık yarışma bitmiş ne kadar eleştirirsen eleştir yarışma bitti Hadise kariyerine devam edecek.

Birinci olan şarkının kalitesine söylenecek söz yok. Yine de birinciden memnun sayılmam benim favorim Azerbaycan'a ait şarkıydı. Bir dahaki sene Norveç'te yapılacak yarışmada birinci olarak Azerbaycan'ı görmek isterim. Tabi yarışmaya yine aynı kalitede bir eserle katılırsa.

Gönlümün Birincisi :)


0 yorum:

Yorum Gönder