Kalite Blog Kaliteyle Yayında

on 2.21.2009
Kalite blog gerekli deneyimleri kazandıktan sonra yayınına başladı. Blogculuk hayatında uzun soluklu bir bloğu aktive etmiş bulundum. Bu yolculukta yalnız kalacağımı zannetmiyorum. Çünkü kaliteyle yapılan herşeyin bir destekçisi olacaktır. İsminden de anlaşılacağı üzere bloğumuz kaliteli bir blog olacak. Diğer forum ve bloglardan çalıntı, alıntı bilgilerden kurulmuş, hiçbir şeyi farklı olmayan bir blog olmayacak. Her şeyden bir şeyler olacak. Yeri gelecek müzikten, yeri gelecek teknolojiden bahsedilecek. Alıntı olduğu zaman mutlaka alıntı olduğu belirtilecek ve o alıntılar üzerine yorumlar, görüşler belirtilecek.

Tabi siz değerli okurlarımızdan da yorumlarınızı bekleyeceğim. Sizlere ulaşabilmenin yolunu çok iyi bildiğim için hiç bir şeyden kuşkum yok. Şimdilik Google altında bulunan '.blogspot' uzantılı bir blog olarak internete atılmış bulunuyorum. Ama büyük bir inançla '.com' günlerine de geleceğiz :) . Malumunuz bloğun açılış ve ilk yazısı olması sebebiyle bir Hoşgeldin-Hoşbulduk yazısı gibi oldu.

Kaliteden ödün vermeden yayın hayatımızı sürdüreceğiz. Türkiye'de blog açısından kaydadeğer çok fazla kaliteli blog yok. Sadece sayılı sayıda kaliteli blog mevcut. Arama motorundan şöyle bir baktığınızda bırakın kaliteliyi doğru-düzgün blog bile yok. Sonuçta çıkan blogların hepsi açılmış ama terkedilmiş bir evi andırıyor. İşte bu konuda ilk adımı
kaliteblog olarak biz yapacağız. Biraz da seçim konuşması gibi oldu ama idare edin :) . Yarınki yazıda yazışmak üzere hoşçakalın.

0 yorum:

Yorum Gönder