Felaketi Yaşamak

on 9.10.2009
Dün yaşanan felaketlerle ilgili haberlere internet, televizyon ve radyoda rast gelmişsinizdir. Yani duymamanız imkansız. İşte o duyduğunuz ve görüntülerini izlediğiniz felaketi ben bizzat yaşadım. Yani yaşanan felaketi direk olarak gördüm.

İkitelli Sel - Kalite BlogOlayı detaya indirgersek; Sabah her zamanki gibi kalkıp işe gitmek için servise bindim. Tabiki şiddetli yağmur aşikardı. Her zamanki güzergahında giderken sıra İkitelli tarafındaki yolculara almaya gelince yoğun bir trafikte mahsur kaldık. Gideceğimiz yol selden dolayı kapanmıştı. Trafik hareket etmeyince bir panik halinde olur olmaz sokaklara girdik. Girdiğimiz sokaklarda çok kötü görüntülerle karşılaştık. Sular altında kalan arabalar, itfaiye arabaları, evler, sokaklarda panik içinde koşuşan insanlar... Karşılaştığımız görüntüler çok kötüydü.

Tem otoyoluna çıkmayı başaramayınca bu sefer e-5 karayoluna yöneldik. Ama bu sefer oraya gitmek için de bir trafikti derken 6:00'da çıktığımız zaman 8:30'da işyerinde olmamız gerekirken saat 11:00'de işyerindeydik.

Uzun lafın kısası büyük bir felaket atlattık. Allah hayatını kaybedenlere rahmet, yakınlarına da bir sabır ihsan eylesin. Bir daha da böyle bir felaketle karşı karşıya kalmayız inşallah.

0 yorum:

Yorum Gönder