Youtube Giriş ve Çözümü

on 8.22.2009
İnternette bir Youtube zıtlaşmasıdır gidiyor. İlk olarak mahkeme kararıyla engellenen Youtube'a çocuklarla bile çeşitli yöntemlerle girebiliyordu. Engelli olmasına rağmen ülkede en çok ziyaret edilen sitelerin arasında yer aldı.

Youtube - Kalite BlogBu durumu gören yetkililer hiçbir yerde görülmemiş özveriyle başka şekilde Youtube adlı video paylaşım sitesini engelledi ve yine internet kullanıcıları buna bir çözüm buldu. Youtube'da bir video açtığınızda "An error occurred, please try again later" şeklinde bir hatayla karşılaşıyordunuz. Bunun çözümü aşağıda anlatıldığı gibidir. Unutmadan söyleyeyim çözüm bana ait değildir. İnternetten alıntıdır...

-- Öncelikle linkteki dosyayı indiriyorsunuz,

Dosyayı İndir - Direk Link

-- Daha sonra indirdiğiniz dosyayı arşivden çıkartıyorsunuz ve kopyalıyorsunuz,

-- Son olarak Çalıştır'a C:\WINDOWS\system32\drivers\etc satırını yazıp enter tuşuna basıyorsunuz. Açılan klasörde kopyaladığınız dosyayı yapıştırıyorsunuz. Çıkan diyalog kutusuna evet yanıtını veriyorsunuz ve işlem tamamdır. Artık Youtube'daki hatadan kurtuldunuz.

NOT: Test edildi ve onaylandı... :)

2 yorum:

Unknown dedi ki...

Alıntının nereden olduğunu yazsaydınız daha etik olurdu..

KaliteBlog dedi ki...

Aslında haklısınız o zaman belirteyim: www.ilgincdosyalar.com sitesinden alıntıdır. Ayrıca indirme için gerekli olan dosyada sitenin alanında bulunmaktadır. Kendilerine bu çözümlerinden dolayı teşekkür ediyorum.

Yorum Gönder