Susuzluk ve Stres Yönetimi

on 6.09.2009
Her zaman paylaştığımdan farklı olarak bugün sizlerle iki slayt gösterisi paylaşacağım. Bu sunumlar günlük hayatta dikkate alacağımız konuları içeriyor.

Konulardan ilki susuzlukla ilgili çeşitli saptamaları ve bu gidişatın nasıl gecikeceği konusunda yapmamız gerekenleri renkli bir biçimde anlatmaya çalışıyor. Biraz inceleme fırsatı buldum. Anlatmaya çalıştığı şeyi gerçekten çok rahat anlatabiliyor. Ayrıca kullanılan stil de okurken insanı boğmuyor.

Diğer konu ise günlük hayatta sık karşılaştığımız durumla ilgili bir konu. Bu durumun adı: STRES. Hatta bazılarının başbelası haline gelmiş bir durum. Sunumda stresin nedenleri, sonuçları ve başetmenin yollarından söz edilmiş. Diğer sunum için söylediğim şeyler bu sunum için de geçerli.

Ayrıca iki sunum da çok kaliteli olmuş. Bu ve buna benzer yaptığı çalışmalardan dolayı infinityteknoloji.com sitesini kutluyorum. Sizlere de bu sunumları okumanızı ısrarla tavsiye ediyorum.


Susuzluk Sorunu İle İlgili Sunum

Stres Yönetimi


Son olarak şunu söylemeden geçmeyeyim. Önümüzdeki günlerde stres yönetimi ile ilgili bir seminere katılacağım. Kaydadeğer bir bilgi olursa sizleri haberdar ederim.

0 yorum:

Yorum Gönder