Fotoğraçılık ve Muhabirlik Eğitimi

on 6.06.2009
Muhabirlik veya fotoğrafçılık işine merakınız varsa ve bu konular hakkıında temelde olsa bilgi edinmek istiyorsanız; sizler için Anadolu Ajansının İnternet Sitesinde bulunan ücretsiz eğitimlerden söz etmek istiyorum.

İnternet sitesinde muhabirin el kitabı adında 142 sayfalık bir pdf dosya bulunmakta. Bu dosya detaylı bir şekilde muhabirlik sırasında nelerin yapılması gerektiğini, nelere dikkat edilmesi gerektiğini vb. anlatımları içeriyor. Gerçekten çok güzel bir çalışma olmuş. Bu işe merakınız varsa size çok faydası olacağını düşünüyorum. Bu dosyayı aşağıdaki bağlantıdan indirebilirsiniz:

Muhabirin El Kitabı

Ayrıca fotoğrafçılıkla ilgili çeşitli videolar bulunmakta. Bu videolar; AA Görüntü Eğitimi, AA Fotoğraf Eğitimi, AA Nikon Fotoğraf Makinası Eğitimi, AA Canon Fotoğraf Makinası başlıkları altında toplanmış. Video eğitimlerinin listesi aşağıdaki adrestedir:

Video Eğitimleri

Bu eğitimlerden dolayı Anadolu Ajansını tebrik ediyorum. Ayrıca Anadolu Ajansına ait internet sitesinde bu eğitimler dışında bir çok güzel içeriğe ulaşabilirsiniz.

Anadolu Ajansı İnternet Sitesi:
http://www.aa.com.tr/

0 yorum:

Yorum Gönder